MART AYINA ÖZEL RENAULT MEGANE E-TECH 250.000 TL KREDİ, 12 AY VADE, 1,99% FAİZ FIRSATIYLA

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Megane E-Tech modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 250.000 TL kredi, 12 ay vade ve %1,99 faiz oranı ile aylık ödeme 24.500 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Megane E-Tech %100 elektrikli'nin karma CO2 salımı 0 (g/km); ortalama enerji tüketimi 16,1 kWh/100 km’dir. Belirtilen değerler WLTP verisidir. Bu değer; sürüş şekli, kullanım şartları ve donanıma göre farklılık gösterebilir. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.03.2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.

(Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %2,69, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %37,54)

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler kullanılır. Nazar Otomotiv sitemizi kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.