KOBİ VE SERBEST MESLEK SAHİPLERİNE RENAULT TRAFIC AİLESİNDE 200.000TL KREDİ, 12 AY VADE 0% FAİZ FIRSATI

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Trafic ailesinin perakende satın alımında tüzel müşteriler için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.868 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır.

Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır.  Kampanyalı faiz oranları ticari kullanımda Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) sigorta ürünü ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma sigorta ürününün satın alınmadığı durumda, Renault Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.


Trafic Ailesinin karma CO² salımı 186-191 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 7,1-7,3 (lt/100km) aralığındadır. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.03.2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. Ayrıntılı bilgi Renault yetkili satıcılarında.

(Aylık Ticari Maliyet Oranı; %0,32, Yıllık Ticari Maliyet Oranı; %3,93)

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler kullanılır. Nazar Otomotiv sitemizi kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.