SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL DOSYA MASRAFSIZ KREDİ VE 10.000 TL İNDİRİM FIRSATI

Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 10.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan, mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Dacia Finans’tan kredi kullanan Doktorlar, Hemşireler, Sağlık Teknikerleri, Sağlık Bakanlığı Çalışanları, Tüm Özel & Devlet Hastane Personeli ve Eczacılar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.03.2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler kullanılır. Nazar Otomotiv sitemizi kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.